skip to Main Content

Evenement: De 24 uur van Woerden
Datum: 20-21 mei 2016
Plaats: Woerden, wijkpark Molenvliet

De 3e editie van de 24 uur van Woerden heeft alle records gebroken: Niet alleen het aantal lopers (>1700) en teams (>50),  maar vooral de opbrengst. Ruim €85.000,- werd er bij elkaar gelopen en dat werd verdeeld met €22.500,- voor het Prinses Maxima Centrum en maar liefst €62.500,- voor het Inloophuis voor kanker op de Wilhelminaweg in Woerden!

Bijzonder was ook de prestatie van Wim Kosmeijer (Walk for live) uit Linschoten: Hij liep in zin eentje de volledige 24 uur en legde 128 rondjes (>138 km!) met alleen enkele korte pauzes om te eten enzo… Een  absolute TOPprestatie!

Ook het weer zat deze keer mee: Behalve een klein spettertje net voor de finish was het prima weer en dat was ook te merken in het lopersdorp: Volop gezelligheid en ook de foodtrucks deden goede zaken!

Het laatste optreden was dit jaar voor the Pinheads, waarbij vooral de uitvoering van het nummer “I’m a lumberjack” werd opgeluisterd met een echte rokende en brullende kettingzaag!

Daarna volgden de trekking van de loterij, waarbij de Meiden van Breure de trekking verzorgden, en natuurlijk de prijsuitreiking van de diverse bekers. En om exact 17:00u werd de loop gestopt en de fantastische resultaten bekend gemaakt, waarna er nog geruime tijd gefeest werd op het terrein! Tot over 2 jaar!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Loperfoto’s staan onderaan de pagina!

Vrijdag:

Zaterdag:

Website: de24uurvanwoerden.nl

Foto’s van de lopers:
Zowel op vrijdag als op zaterdag heb ik langs de route gestaan om groepen wandelaars te fotograferen. Die foto’s staat apart online op een speciale plek.
Wanneer je op onderstaande link klikt, wordt je omgeleid naar deze STACK opslag. De eerste keer dat je daar gebruik van maakt kan het even duren voor je wat te zien krijgt, dus even geduld.

Klik daarna op de eerste foto of op de Preview link aan de rechterzijde. Dan verschijnt een viewer waar je doorheen kunt bladeren. Met de rechtermuistoets of het download icoon rechtsboven kun je de foto’s  downloaden. Je kunt ook een aantal foto’s markeren en daarna als zip bestand downloaden.
Dus om de vele foto’s van de lopers te bekijken, klik je op deze link:  Lopers 24 uur van Woerden

LET OP: Van deze foto’s kun je GEEN andere of grotere versies opvragen!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken