skip to Main Content

 Op deze website houdt Hans Pieters (1953, Steenbok, Woerden) als hobby een persoonlijk FotoBlog bij over dingen die hij mee heeft gemaakt, hem interesseren, hem boeien of zo maar iets wat hij aan jou wil laten zien. De site is een initiatief zonder winstoogmerk.

Tot 2009 werden de meeste foto’s gemaakt met een digitale Sony R1 camera. Sinds juni 2009 is er met de komst van de Sony Live-view spiegelreflex camera’s eindelijk weer de mogelijkheid een echte spiegelreflexcamera te gebruiken.

Inmiddels wordt er gewerkt met de Sony A77-II en A99-II met een full-frame 18-250mm superzoom lens voor het reportagewerk en diverse lichtsterke full-frame 1.4 en 2.8 lenzen voor duistere klussen… 

In de fototas ook filters, accu’s, een sterke flitser met bouncer, diverse andere hulpstukken en evenement-survivaltools als LED zaklantaarn, oordoppen, zakmes, pleisters, etc.

Als de grote camera niet mee mag (bij concerten etc.) dan maken ik de foto’s en videos met een Sony RX10 IV en een Lumix TZ-200.

Nieuw is het gebruik van een Samsung Gear 2017 en een Wunder S1 360° foto- en video-camera, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor 360° foto’s.

Nabewerken gebeurt op de Windows PC met o.a. ACDsee Pro, Paintshop Pro, Lightroom, etc.

* Ben je geïnteresseerd in fotowerk van Hans?
* Wil je iets laten fotograferen door Hans?
* Wil je een foto van deze site voor publicitair gebruik?
* Zoek je een andere foto voor publicitair gebruik (> 100,000 eigen foto’s op voorraad, vooral over Woerden e.o)?

Heb je een probleem met een op dit FotoBlog getoonde afbeelding? 
Het is nooit mijn bedoeling copyrights of andere rechten te schenden dus laat dat even weten! 

MAAR let op:  Voor het publiceren van in de publieke ruimte (inclusief concerten en festivals) gemaakte foto’s is nooit toestemming nodig is van de gefotografeerde personen, behalve bij commercieel gebruik. En daar is op dit fotoblog geen sprake van… Zie ook mijn Cookie & Privacy pagina

In al deze gevallen: Stuur een mailtje via het contactformulier.

Deze website is gemaakt om te kijken met elke computer, inclusief tablets en smartphone, als browser prefereert Hans Chrome en Flash player is  bij oudere reportages nodig om een mooie diashow te krijgen (wordt aan gewerkt om dat te verwijderen!).

Bij de nieuwere reportages (>2013) zijn zowel losse foto’s als diashows met elk modern platform (iPad en iPhone incluis) te bekijken.

Alle fotomateriaal is copyrighted en eigendom van Hans Pieters & HaPe media en kan uitsluitend via het contactformulier worden aangevraagd of wanneer daar de gelegenheid voor wordt aangeboden online, worden aangeschaft!

Back To Top
×Close search
Zoeken