skip to Main Content

 Op deze website houdt Hans Pieters (1953, Steenbok, Woerden) een persoonlijk FotoBlog bij over dingen die hij mee heeft gemaakt, hem interesseren, hem boeien of zo maar iets wat hij aan jou wil laten zien. De site is een particulier initiatief zonder winstoogmerk.

Tot 2009 werden de meeste foto’s gemaakt met een digitale Sony R1 camera. Sinds juni 2009 is er met de komst van de Sony Live-view spiegelreflex camera’s eindelijk weer de mogelijkheid een echte spiegelreflexcamera te gebruiken. Inmiddels wordt er gewerkt met de Sony A77-II en A99-II met een full-frame 18-250mm superzoom lens voor het reportagewerk en diverse lichtsterke full-frame 1.4 en 2.8 lenzen voor duistere klussen… 

In de fototas ook filters, accu’s, een sterke flitser met bouncer, diverse andere hulpstukken en survivaltools als LED zaklantaarn, oordoppen, etc.

Als de grote camera niet mee mag (bij concerten etc.) dan maken ik de foto’s met compactcamera’s, op dit moment een Sony RX100-II, een Lumix FX1000 en een Lumix TZ-200.

Nieuw is het gebruik van een 360 graden foto- en video-camera, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor foto’s.

Nabewerken gebeurt op de Windows 7  Pro 64bit PC met o.a. ACDsee Pro, Paintshop X6, Lightroom.

* Ben je geïnteresseerd in fotowerk van Hans?
* Wil je iets laten fotograferen door Hans?
* Wil je een foto van deze site voor publicitair gebruik?
* Zoek je een andere foto voor publicitair gebruik (> 100,000 eigen foto’s op voorraad, vooral over Woerden e.o)?

Heb je een probleem met een op dit FotoBlog getoonde afbeelding? 
Het is nooit mijn bedoeling copyrights of andere rechten te schenden dus laat dat even weten! 

MAAR let op:  Voor het publiceren van in de publieke ruimte (inclusief concerten en festivals) gemaakte foto’s is nooit toestemming nodig is van de gefotografeerde personen, behalve bij commercieël gebruik. En daar is op mijn Fotoblog geen sprake van…

In al deze gevallen: Stuur een mailtje via het contactformulier.

Deze website is gemaakt om te kijken met elke computer, inclusief tablets en smartphone, als browser prefereert Hans Chrome en Flash player is  bij oudere reportages nodig om een mooie diashow te krijgen (wordt aan gewerkt om dat te verwijderen!).

Bij de nieuwere reportages (>2013) zijn zowel losse foto’s als diashows met elk modern platform (iPad en iPhone incluis) te bekijken.

Alle fotomateriaal is copyrighted en eigendom van Hans Pieters en kan uitsluitend via het contactformulier worden aangevraagd of wanneer daar de gelegenheid voor wordt aangeboden online, worden aangeschaft!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken