skip to Main Content

Evenement:  Beursvloer Woerden
Datum: 11-10-2018, 16:00u
Plaats: Pompmolenlaan 31, Woerden

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Het werd dit jaar voor de 10de keer georganiseerd.

Voor deze Jubileum editie sloegen Samen voor Woerden, Event Support Holland én de Stichting Meiden van Breuren de handen ineen. Gastheer Eventsupport stelde de locatie beschikbaar en Purple Haze zorgde voor de technische aankleding.

Gastvrouw Danielle Pels verwelkomde iedereen en het was de organisatie gelukt om alle voorgaande gastheren op het podium te krijgen. En omdat ze als gastheer geen matches maakten en dus alle appeltaarten waren misgelopen, werden die nu alsnog uitgedeeld!

Ook Margreet Ligthart Schenk van de Meiden van Breuren kwam aan het woord: ‘Wij doen mee omdat ons motto is “Woerden een stukje mooier maken”. De beursvloer daagt je uit om out of the box te denken en dingen te ervaren die je eerder niet deed. Daar komen ontzettend mooie samenwerkingen uit. Dus, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Woerden, doe mee en maak mee hoe het is om op een creatieve manier het verschil te maken!’ Die creativiteit uitte zich in de vorm van een bol wol. Nadat die eerste bol wol het publiek in was geworpen volgden er – verrassing! – nog een hele boel bollen wol. En toen men doorkreeg wat de bedoeling was – de bol weer weggooien en het draadje vasthouden ontstond er in no-time een netwerk van verbondenheid!

De traditionele klap op de gong door de burgemeester en de gastheer opende de beurs, inclusief confetti bommen, waarna er aan alle tafels druk werd onderhandeld en vele matches gesloten. Partijen die een Match hadden gingen samen op de foto in de duistere ruimte van de fotograaf…

Rond 18:00u was het allemaal weer afgelopen en met een klap op de gong werd het Matchen gesloten. Het publiek koos de Match van dit jaar, de Meiden van Breuren boden zichzelf aan, maar hoe dat allemaal precies is afgelopen kunt u waarschijnlijk lezen op de website vd beursvloer…

Burgemeester Molkenboer had aan het einde nog een verrassing voor de organisatoren. Hij nodigde de organisatie uit om de Beurs Woerden in 2019 te houden in de  dan-net-nieuwe Gemeentezaal van het nieuwe Stadhuis van Woerden. Tot volgend jaar!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Back To Top
×Close search
Zoeken