skip to Main Content

Via deze pagina kun je een (geprinte) foto van een reportage bestellen. Ik stuur dan de  foto als jpg bestand in groot formaat (3000 x 2000px) met een simpel naam / jaartal watermerk.  Daar zijn geen vaste kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt altijd op prijs gesteld!

Voorwaarden voor gebruik van beeldmateriaal van Hans Pieters Fotoblog:

Deze foto mag uitsluitend worden gebruikt om een afdruk te (laten) maken, die in huiselijke kring wordt getoond, dus in een fotolijst, een fotoboek of een canvasprint. 
Voor gebruik in Social Media mag je de foto MET watermerk gebruiken, die je zelf kunt downloaden met de rechtermuistoets.
Non-profit organisaties kunnen voor publicitaire doeleinden gratis digitale foto’s bestellen in groot formaat. In andere gevallen kan een vergoeding worden gevraagd.

Bestellen:
Je kunt je bestelling plaatsen via onderstaand formulier. Vermeld altijd de titel van het bericht en het (de) fotonummer(s) die je wilt bestellen. 

NOGMAALS: De geleverde foto’s zijn alleen bedoeld voor privé gebruik en NIET voor welke vorm van openbare publicatie dan ook. Voor elke andere publicatie dient altijd toestemming van Hans Pieters.NL te worden gevraagd EN verkregen.

Afdrukken:
De fotoafdrukken worden handmatig geoptimaliseerd en daarna professioneel afgedrukt op glanzend of matte papier met een Epson Photo printer met kleurechte inkt. Ze kunnen worden afgehaald of opgestuurd .

Afdrukkosten:
10x15cm (A5): Eerste afdruk €5,-, volgende afdrukken €1,-
20x30cm (A4): Eerste afdruk €10,-, volgende afdrukken €5,-

30x40cm (A3): Eerste afdruk €15,-, volgende afdrukken €10,-
Andere afmetingen en speciale bewerkingen op aanvraag.
Toepasselijke Verzendkosten: Op basis van gewichtstarief PostNL.

Vragen? Klik HIER voor het contactformulier!

Bestellen? Gebruik onderstaand formulier!


Van 1-5-2015 t.e.m. 1-1-2016 zijn evenementen ONLINE beschikbaar: Dit wordt geheel verzorgt door OYPO.NL

Voor klachten over leverings-, betalings- of kwaliteitsproblemen moet je bij hen zijn.


Back To Top
×Close search
Zoeken