skip to Main Content

Evenement: Cultuurcafe november 2016
Datum: 3-11-2016
Plaats: Het Klooster, Woerden

Gastvrouw Mariëtte van Slagmaat ontving deze keer de volgende gasten in zaal 31 van het Klooster:
Jef Duijs en Esther Eskes vertelden over de musicalvereniging Sterallures en melden o.a. dat ze dringend verlegen zitten om nieuwe werkruimte omdat hun huidige hal wordt gesloopt.
Jimmy Plooy en Maarten Tuit vertelden over de aankomende editie van de Historische Spelen in de laatste week van dit jaar 26-30 december in de grote zaal van het Klooster. Deze derde editie zal volgens Jimmy, de schrijver en regisseur in het teken staan van voor Woerden ongekende multimedia onderdelen… Maarten zong als voorproef een van de vele liedjes uit het nieuw stuk “Hoera we hebben een Koning!”.

Een van de organisatoren van Cultuurcafe werd bij zijn afscheid in de bloemetjes gezet en ook wethouder Haring schoof nog even aan en lichtte enige beleidszaken op cultuurgebied toe.

Op de valreep kwam Jos van Riet, de nieuwe voorzitter van Historische Spelen Woerden, nog even aan de tafel. Hij onthulde o.a. de plannen voor de volgende HSW in 2019. Dat zou zich af moeten gaan spelen op en rond de Cattenbroek plas, met boten op het water en meer! We zijn zeer benieuwd.
Ook verklapte hij per ongeluk dat de campagne voor HWS 2016 a.s. vrijdag 11-11-2016 van start gaat, evenals de kaartverkoop via het Klooster voor alle 7 voorstellingen. De verwachting is dat de kaarten snel uitverkocht zijn, dus zorg dat je erbij bent!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: www.cultuurlokaal.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken