skip to Main Content

Evenement: Ijsbaan Woerden
Datum: 9 december 2016
Plaats: Woerden Kerkplein

Door krappe planning en de nodige tegenslagen is het maar net goed gegaan met de opening van de ijsbaan. Vanwege Sinterklaas op maandag werd er pas dinsdag begonnen met de opbouw van de grote tent. Woensdag kon de installatie van de koelmachines etc. niet doorgaan vanwege de wekelijkse markt. Dus werd donderdag pas begonnen met de aanleg van bijna 8 kilometer (!) leidingwerk en de koelmachine. Tot overmaat van ramp was er ook nog een lekkage in de baan…

Gelijktijdig met de opbouw van de ijsbaan verrees ook weer een prachtige kerstboom op het plein, uiteraard compleet met verlichting.

Zoals te zien is op de foto’s stonden er vrijdagmiddag rond 16u nog plassen op de baan. Maar enkele uren later was de baan, dankzij de inspanningen van de vrijwilligers toch geheel bevroren en kon de officiële opening van start. 

Alle kinderen stonden rond de baan in afwachting van het optreden van Elsa uit Disneys Frozen, maar dat vond onverwacht plaats bij de ingang van de ijsbaan en was dus alleen te zien vanaf het Kerkplein…

Gelukkig kon daarna nog wel iedereen op de foto met Elsa en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Er werd ook druk gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vrij te schaatsen.

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website:
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken