skip to Main Content

Evenement: Koeiemart
Datum: 25-10-2017
Plaats: Woerden Centrum

Alle berichten over slechte organisatie ten spijt was het wel een leuke Koeiemart: Goed weer, veel publiek en een hoop te doen.

De organisatie op het Kerkplein rammelde, vooral tijdens de Nacht van Woerden: Een overvol plein, een lege tent ernaast en muntenverkoop midden tussen het publiek (dinsdagavond liep de wachttijd op tot 40-45 minuten om een paar muntjes te kopen…), een podium op 3 meter hoog met een laag tentje er boven zorgde voor onmogelijk contact tussen artiest en bezoekers.

De Rijnstraat en de Voorstraat  waren zo vol met kramen dat er op de drukke tijden geen doorkomen aan was en waar is de plantjesmarkt (jarenlang een van de succesnummers!) gebleven? Oh wacht ff, daar in het hoekje achter de pastorie… Winkels die eigenlijk open wilden zijn waren geblokkeerd door kramen, etc, etc.

De kermisattracties stonden slecht verdeeld op het Exercitieterrein: Een kant veel te vol, andere kans een half leeg voetbalveld… Ik had het idee dat zowel dinsdagavond, woensdag overdag en woensdag avond het aantal bezoekers behoorlijk tegenviel. Kijk naar de foto’s van dit jaar en de reportage van vorig jaar, dat zegt genoeg.

En dit zijn dan een paar dingen die mij als bezoeker opvielen. De exploitanten hadden nog veel meer problemen. Desalniettemin wel een reportage met een aantal mooie plaatjes van een toch wel mooie dag in Woerden, centrum van het Groene Hart.

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken