skip to Main Content

Evenement: Koningsdag
Datum: 28-4-2018
Plaats: Woerden Centrum

Terwijl de avond vooraf, de z.g. Koningsnacht, nog maar net was afgelopen, waren al vroeg in de ochtend de deelnemers van de Vrijmarkt bezig met het inrichten van hun verkooplocatie… In de loop van de ochtend kwam de verkoop op gang, maar toen begon op het Kerkplein ook de aubade met aansluitend het feestprogramma.

De banken voor het podium waren gereserveerd voor de mensen die al eerder een lintje hebben ontvangen en terwijl Popvoices een prachtig concert verzorgde stroomde de bankjes langzaam maar zeker vol. Rond 12 uur begon het officiële deel van de dag met o.a. het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding van zowel Excelsior als de Vriendschap. Burgemeester Molkenboer stelde ook de mensen voor die dit jaar een lintje ontvingen.

Om 13:00u begon de Musical SingAlong o.l.v. presentator Maarten Tuit met dé hit van 2018: Hallo Allemaal. Aansluitend begon het artiesten programma met SESSION Partyband, Marco Mark, feestzanger Michiel Ruijter en als grote publiekstrekker zangeres Maan, die een perfect optreden verzorgde! De Voice of Holland winnares lijkt meer van Frietjes dan van jongens te houden, getuige de tekst op haar T-shirt…

Op een klein buitje na lieten de weergoden zich in Woerden van de goede kant zien en werd het een hele gezellige en drukke boel om het Kerkplein…

Natuurlijk was er ook dit waar de Koningskermis op het Excercitieterrein met zaterdagmiddag de prikkelarme kermis die is bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. En vanaf 15:00u gratis toegang in veel attracties voor 50 plussers!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: www.koningsdagwoerden.nl

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken