skip to Main Content

Evenement: Korenfestival
Datum: 7-10-2017
Plaats: Kerkplein, Woerden

Zeven zangkoren uit het Groene Hart zongen zaterdag 7 oktober op het Woerdense Kerkplein hun mooiste muziek. Ondanks het herfstige weer en de soms stevige buien genoten honderden toehoorders uit Woerden en wijde omgeving er zichtbaar van.

De koren brachten een heel gevarieerd repertoire ten gehore, van wereldmuziek tot stoere zeemansliederen, van pop en musicalliedjes tot gevoelige ballades.  Samen vulden ze het grote podium van dit vierde Korenfestival, dat Stichting  de Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg door vrijwilligers in Woerden) organiseerde. Met banken, tafels en parasols-tegen-de-regen was gezorgd voor een gezellig Mantelmeeuw-terras. Daar kregen bezoekers van het Korenfestival van medewerkers van Brownies & DownieS een gratis kopje koffie of thee. Het bezoekersaantal (ondanks het weer), de reacties op het Kerkplein en de persoonlijke gesprekken onderstreepten de grote betrokkenheid van de Woerdense gemeenschap bij De Mantelmeeuw.

Bedrijfsleven en instellingen in Woerden hebben er met royale hulp voor gezorgd dat De Mantelmeeuw dit Korenfestival voor de vierde keer in haar bestaan kon organiseren.

Vanwege het slechte weer en andere evenementen staan alleen Gospelkoor Miracles en Encore op de foto’s.

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: www.demantelmeeuw.nl
Back To Top
×Close search
Zoeken