skip to Main Content

Evenement:  Kunstpark en Akoestival
Datum: 8-9-2019, 13:00 – 19:00u
Plaats: Westdam park, Woerden

Voor het eerste in het vernieuwde Westdampark de 16de editie van Kunstpark door Cultuurplatform Woerden en Akoestival door stichting Soap. Met natuurlijk bij de ingang aan de Westdamzijde weer veel moois en gekkigheid van het team van Dave en Marscha Kortekaas, het Museumlaantje en de kramen waar lokale kunstenaars zich konden presenteren…

Dan het smalle bruggetje over richting watertoren, langs het kindercircus, de food tentjes en de aquabubbles. Daar staan weer – geheel vernieuwd maar toch vertrouwd – de 2 podia van Akoestival 2.0 zoals voorzitter Roel van der Bij het noemde, waar ook dit keer vele artiesten optredens van ong. 30 minuten verzorgen.
Van folk tot Beatles, van Radiohead to Bruno Mars, alles komt voorbij gedurende de middag waar de zon zich bijna continue liet zien, op 2 wolken met een paar spettertjes na.

Na 17:00u wordt het Kunstpark al weer ingepakt en opgeruimd, maar gaat het Akoestival echt los. En vooral de laatste 2 acts krijgen de voetjes echt van de vloer, getuige onderstaande fotoreportage:

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Back To Top
×Close search
Zoeken