skip to Main Content

Evenement: Open Monumentendag
Datum: 13-9-2014
Plaats: Woerden

Tijdens de Open Monumentendag in Woerden zijn allerlei gebouwen opengesteld, waar je normaal niet zomaar kunt gaan kijken. Dit jaar was er ook een bijzonder jubileum: Het Woerdense carillon in de Petruskerk bestond 50 jaar.  Om die reden waren er een aantal bijzondere muzikale ontmoetingen tussen beiaardier en andere muzikanten georganiseerd.

Een van de meest bijzondere was de ontmoeting, hoog in de toren van de Petruskerk, met de Tiny Little Bigband.  Ik maakte de exclusieve fotoreportage van dit mini-concert. Ook werd het resultaat van de actie voor de z.g. Es-klok bekendgemaakt in aanwezigheid van onze burgemeester!

Eenmaal bovenop de toren van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat mooie opnames van Woerden te maken. Opvallend was de ontdekking van de glazen koepel bovenop het oude Arsenaal, waardoor er een soort vide is ontstaan in het gebouw, zoals ook te zien is op de foto’s  van de tijdelijk opengestelde benedenverdieping van het nieuwe stadshotel, dat inmiddels bijna klaar is.
En natuurlijk de nodige foto’s van diverse andere optredens en activiteiten, met o.a. de dansdemonstratie van Saskia’s Danssschool.

 Foto bestellen? klik HIER!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: www.carillonwoerden.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken