skip to Main Content

Evenement: Open dag Milleustraat
Datum: 24-2-2013
Plaats: Gemeente erf Woerden

De organisatie had zich uitgesloofd: Er waren clowns voor de kids, er was niet alleen gratis koffie, maar ook nog heerlijke crêpes. Alleen het weer werkte absoluut niet mee. De snijdend koude wind verjaagt de meeste bezoekers na korte tijd. Toch was er nog behoorlijk belangstelling, zeker in de ochtend.

De Milleustraat heeft nu een aparte ingang met genoeg ruimte voor wachtende auto’s. De komende tijd wordt het terrein nog voorzien van slagbomen en een toegangscontrolesysteem met pasjes, om de toegang tot het platform te reguleren.

Ook is de Milleustraat voorzien van een geavanceerd videobewakingssysteem met meerdere camera’s en opnameapparatuur o.a. om te controleren of de bezoekers het afval wel op de juiste wijze scheiden. Ook personen die zich misdragen (en dat schijnt nog wel eens voor te komen) kunnen op die wijze worden geïdentificeerd.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Woerden, zie link onderaan de pagina. Daar vind je ook een plattegrond waarop te zien is waar de verschillende soorten afval gestort moeten worden.

Tip van een van de medewerkers: Gebruik die plattegrond om het afval in de omgekeerde volgorde van de stortplaatsen in de auto te laden, dan is het veel makkelijker te lossen!

De fotoreportage laat o.a. de aanrijroute zien.

Kies voor [Lijst] om foto’s per stuk te bekijken / downloaden.
Kies [Diashow] om foto’s automatisch te presenteren, klik op
het rechtse symbool in de balk om de diashow GROOT te bekijken.

Website: www.woerden.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken