skip to Main Content

Evenement:  Opening expositie Nicoline Heemskerk
Datum: 9-11-20119, 15:30u
Plaats: Leidsestraatweg 36, Woerden

Vanaf donderdag 7 november 2019 tm zaterdag 4 januari 2020 is kunstschilder Nicoline Heemskerk (1967 Sassenheim; Wackers Academie) voor de derde keer te gast in de galerie. Ze exposeert met olieverfschilderijen van vrouwen en drank, soms zelfs gecombineerd. Het plezier spat van het doek af, zowel bij de prachtige vrouwen als bij de vlotte stillevens met wijn!

In de vorige expositie speelden bloemen de hoofdrol en de eerste was in fifties style. Nicoline schildert graag naar de realiteit, altijd kleurrijk -haar motto: een schepje er bovenop doet wonderen- en met een vlotte toets. Haar werk oogt ongecompliceerd maar zit verdraaid goed in elkaar. Ze houdt van het observeren van mensen, dat blijkt ook nu weer.

De feestelijke opening van de expositie was zaterdag 9 november 2019 om 15.30 uur, uiteraard in aanwezigheid van Nicoline en met een wijntje.

Ook was het de laatste dag van de succesvolle expositie ‘True colors are beautiful’, waarvan enkele overzicht foto’s zijn opgenomen in de reportage.

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Back To Top
×Close search
Zoeken