skip to Main Content

Recent besteedde InDeBuurt Woerden aandacht aan de komende editie van de Havendagen. Het artikel werd geïllustreerd met een filmpje van een reuze badeend uit een project van de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman, zie https://indebuurt.nl/woerden
Toen ik dit las dacht ik “Wat heeft dat nou met de Woerdense Havendagen te maken?”…
Maar goed, afgelopen donderdagmiddag fietste ik op de Westdam, keek richting Haven en kon tot mijn verbazing de volgende foto maken:

Toen ik later die middag weer over de Westdam fietste was er niets meer te zien….
Wat weet InDeBuurt Woerden wat wij niet weten?
Was dit een soort van repetitie voor volgend weekend?
Wordt de Haven van Woerden een nieuw Rubber Duck project van Florentijn Hofman of krijgt Woerdy concurrentie?

Wordt vervolgd…

Back To Top
×Close search
Zoeken