skip to Main Content

Evenement: Summerlake Outdoor Festival 
Datum: 16-9-2017, 12-23u
Plaats: Wijkpark Molenvliet, Woerden

Deze keer ook weer wat plaatjes van het wijkpark (voor/tijdens/na) en de wijk. Tijdens de opbouw week werd het weer steeds slechter en zoals zoveel evenementen de laatste tijd werd ook het Summerlake Outdoor festival geteisterd door regen. Pas later in de middag knapte het op en werd het droog. Het terrein was inmiddels wel in een complete modderpoel veranderd, maar daar lieten de meeste bezoekers zich niet door uit het veld slaan… Daar het slechte weer waren de tenten overvol en was er geen doorkomen aan om foto’s te maken helaas, daarom ook weinig bezoekers op de foto. 

De slotshow met veel lasers en mooie lichtshow (is het ‘t Noorderlicht of of is ‘t Summerlake?) werd uiteindelijk gecomplementeerd met een knallend vuurwerk dat om exact 23:00u was afgelopen.

Daarna stroomde het veld leeg en werden de OV bezoekers per bus vervoerd naar het station, terwijl de geparkeerde auto’s snel richting snelweg konden dankzij de recent aangepaste stoplichten bij de Hollandbaan.

Binnen een paar dagen was alles weer ingepakt en na nog een week hard werken was alles weer aangeharkt en was de rust in wijkpark Molenvliet weergekeerd…
Tot volgend jaar!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: www.summerlake.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken