skip to Main Content

Evenement: Triathlon Woerden
Datum: 21-05-2018
Plaats: Woerden Centrum en Kamerik

De ‘Mooiste stads-triathlon van het Groene Hart’ moest het bij eerste 2 starts zonder het bulderende startkanon doen, want dat haperde een beetje… Ondanks het gemis van de knal gingen de zwemmers er in rap tempo vandoor, zodanig snel dat een eendenfamilie die rustig in de haven dobberde zich met grote spoed in veiligheid moest brengen. Later fungeerde het kanon gelukkig weer en ook eendenfamilie heeft het overleefd… 

De zwemmers melden zich vervolgens in de tot Wisselzone benoemde Parkeergarage, om daarna op de fiets het parcours heen en weer naar Kamerik meerdere malen af te leggen om vervolgens weer te eindigen in de wisselzone. Daar worden dan de toeclips vervangen door hardloopschoenen om een aantal rondjes rond de Singel te gaan hardlopen. Langs die Singel was dit jaar voor het eerste een extra waterpost geplaatst met sponzen, bekers water en een verkoelende watersproeier.

Na afronding van alle onderdelen werd er gefinisht op het Kerkplein met dit jaar een andere opstelling als voorgaande jaren met vooral minder zicht op de gefinishte deelnemers, naar mijn mening niet echt een verbetering… Ook de huldiging vond nu plaats binnen het finish terrein.

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Website: https://www.triathlonwoerden.nl/
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken