skip to Main Content

Mascotte Singelgracht 2021

Misschien heb je de afgelopen dagen de nep-foto van de reuzenbadeend in de Haven langs zien komen op de social media. Hierboven de echte foto van het badeendje…
Dit toeterende badeendje is gewoon de nieuwe mascotte van het Singelgrachtconcert tijdens de Woerdense Havendagen!

Maar organisator Harrie Banken van Excelsior Woerden is ook alweer bezig om een nieuw gemengd koor van maar liefst 100 leden samen te stellen.
Dat nieuwe koor moet gaan optreden op het volgende Promsconcert in 2021!

Om een indruk te krijgen van de Proms 2019 kun je HIER mijn reportage bekijken of nog beter: kom vrijdagavond naar de Haven voor de openluchtversie van Proms: Excelsior Goes Broadway. Kun je alvast meezingen en proberen of het iets voor je is!

Heb je interesse om mee te doen in 2021? Stuur dan een mailtje naar info@excelsior-woerden.nl met als onderwerp ‘Aanmelding koor Proms 2021’ en geef je naam, adres en telefoonnummer door of kom naar Harrie Banken na afloop van het Singelgrachtconcert.

De eerste 25 aspirant-koorleden worden in het najaar door Excelsior uitgenodigd op het Woerdense partyschip ‘Sweet Caroline’ voor een reisje langs de Oude Rijn!

Tijdens de Havendagen ben ik niet alleen aanwezig om een reportage te maken, maar ook om jou op de foto te zetten mét de kleine badeend, die overigens nog op zoek is naar een passende naam. Naamsuggesties kun je doorgeven door deze nieuwsbrief te beantwoorden of een mail te sturen naar badeend@hanspieters.nl.

PS Wist je dat je het SIngelgrachtconcert ook via internet kunt bekijken? Ga naar http://www.woerdenlive.tv 

Back To Top
×Close search
Zoeken