skip to Main Content

Evenement: Vervolg renovatie rotonde Wulverhorstbaan/Middellandbaan
Datum: 27 t.e.m. 29-10-2017
Plaats: Wulverhorstbaan/Middellandbaan, Woerden

 

Omdat het vorig weekend niet was gelukt om de rotonde helemaal af te krijgen is het z.g. reserve weekend ingezet om de klus te klaren. En dat begint vrijdagavond om 21:00u t.e.m. maandag morgen 5:00u

Lees alles over de stremmingen op https://www.woerden.nl/inwoners/nieuws/wegafsluitingen

Ik ga gewoon door om elke dag minimaal vanuit de 4 hoeken een overzichtsfoto te maken om zodoende de voortgang vast te leggen, per dag een aparte serie.

Vrijdag 27-10-2017:

De hele week is men druk geweest met opruimen en het afwerken van allerlei straat- en grondwerk, zodat dit weekend al het asfalteringswerk kan worden afgemaakt. Ook de hoek waar vorig weekend de z.g. bypass lag wordt nu in orde gemaakt. De landmeters hebben op de nog te asfalteren stukken om de paar meter de hoogverschillen aangegeven, zodat de asfaltploeg de juiste laagdiktes kan aanbrengen om o.a. een goede waterafvoer te waarborgen!

Zaterdag 28-10-2017:

Vandaag zijn alle voorbereidingen afgerond, alleen de laatste deklaag moet nog worden aangebracht.
Rond 16:00u werd het laatste stukje onderlaag aangebracht op de Hollandbaan. De asfaltploeg vertrok daarna richting Waarder om daar verder te werken. Zondag wordt de definitieve toplaag aangebracht.

Zondag 29-10-2017:

De hele zondag is er hard gewerkt om alle toplagen inclusief belijning aan te brengen en de rotonde weer zover gereed te hebben om het verkeer op maandagmorgen weer doorgang te verlenen. Ik maakte bijgaande foto’s rond 13:00u en toen werd er nog druk gewerkt aan de rotonde zelf…

De komende dagen/weken zal er nog wel e.e.a. aan werk worden verzet en zal ik zo af en toe nog een update verzorgen, net zolang tot het helemaal klaar is.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!  
Back To Top
×Close search
Zoeken