skip to Main Content

Evenement:  Familieavond
Datum:  31-8-2019, 19:30u
Plaats: Exercitieterrein Woerden

Het was een lange, drukke avond en ik kwam binnenvallen toen good old Lee Towers zijn optreden was begonnen en dat optreden stond nog steeds als een huis. Daarna was zanger en presentator Xander de Buisonjé aan de beurt. Vanachter de piano vertolkte hij veel van zijn bekende liedjes…

Tijdens de ombouw verscheen Party DJ Marco, die het publiek moest vermaken in de aanloop naar de top-act van de avond: André Hazes! Die speelde, samen met zijn eigen band, het veld meer dan een uur helemaal plat en ik heb me laten vertellen dat hij ook volgend jaar weer van de partij zal zijn.

En dan verschijnen er 2 grote, rode opblaashanden op het podium en de kenners weten dan: het Feestteam komt eraan en gaan de handjes in de lucht. Op het laatst gingen niet alleen de handjes maar ook de T-shirts de lucht in.
Rond 1:00u staan alle medewerkers van de WvW op het podium en is het zo goed als afgelopen. De eindshow, een prachtige combinatie van muziek, dans, video, licht, lasers en vuurwerk, luidt vervolgens echt het einde van de WvW 2019 in.

Terwijl de laatste bezoekers hun biertjes achterlaten op de statafels, beginnen de medewerkers al met het opruimen van de ravage op het veld. Achter de schermen wordt het vuurwerkplatform neergehaald en gedemonteerd en dan is het echt afgelopen. Alleen de rest nog ff afbreken…

Iedereen van de WvW:  Bedankt en tot volgend jaar van  21 – 29 augustus 2020!

TIP: Klik op een kleine afbeelding om vanaf dat punt een diashow te starten.

Bezoekers:

Back To Top
×Close search
Zoeken